Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 13:59

Διήμερη επίσκεψη του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρη Κατσαρού στην Κέρκυρα - Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρη Κατσαρού στην Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου ο ίδιος συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δύο φορέων και δρομολογήθηκαν συνεργασίες που θα βοηθήσουν την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αφού η κυρία Κράτσα ευχαρίστησε τον Γραμματέα της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. για τη συνεργασία, ο κ. Κατσαρός σε δηλώσεις του ανέφερε: «Για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αποτελεί κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της χώρας και θα πρέπει, με δεδομένο τόσο τη γεωγραφική της θέση, όσο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, να αναδειχθεί ως σημείο καινοτόμων πρακτικών για τον τουρισμό και την αειφόρο ανάπτυξη».

Ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συγκάλεσε, στη συνέχεια, σύσκεψη των υπηρεσιών της Α.Δ., στην Κέρκυρα, όπου αναλύθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα και προοπτικές βελτίωσης των συνθηκών εργασίας καθώς και ενίσχυση των Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα. Διαπίστωσε τον υψηλό βαθμό κατάρτισης και αποτελεσματικότητας των στελεχών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. και ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Το πλήρες δελτίο τύπου είναι διαθέσιμο ως συνημμένο αρχείο στην παρούσα ανάρτηση