Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 14:16

Στην Ιθάκη για τον εορτασμό του Αγίου Ραφαήλ ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Στη Ιθάκη, για τον μεγαλοπρεπή εορτασμό του Αγίου Ραφαήλ, ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο 6&7 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. Δρ Δημήτρης Κατσαρός. Ο κ. Κατσαρός παραβρέθηκε στην  Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Περαχώρι Ιθάκης καθώς και στην Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου, στο Βαθύ, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κυρίου Θεοφίλου.

Στο περιθώριο των εορτασμών, συναντήθηκε, στο Δημαρχείο της Ιθάκης, με τον Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο και τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, όπου συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού.

Συναντήθηκε, επίσης, με την έπαρχο Ιθάκης κυρία Σμαραγδή Σαρδελή και ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς της.

 

  

Από αριστερά, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων κα. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. Δρ Δημήτρης Κατσαρός και ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας.

 Από αριστερά, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων κα. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Γενικός Γραμματέας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. Δρ Δημήτρης Κατσαρός και ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας